Trek onze laarzen aan op de Floriade

NIEUWS – De Nationale Tuin & Klimaat Route staat op de Floriade Expo in Almere! Op uitnodiging van de provincie Gelderland staan er twee enorme laarzen en een reuzengieter op het World Food Pavilion. Heb jij de laarzen gevonden? Deel een foto met #tuinenklimaatroute en maak kans op een compleet eetbare-tuin-pakket!

Op de Floriade Expo presenteren tuinbouwexperts van over de hele wereld ideeën om onze steden leuker, mooier en duurzamer te maken. Van verticale geveltuinen en de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het tot 9 september allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade in Almere!

Aan de slag in de tuin
Ben je tijdens de Floriade helemaal geïnspireerd en ga je thuis het liefst meteen aan de slag in de tuin? Haal dan tips & ideeën op bij voorbeeldtuinen en -projecten bij jou in de buurt! Op de website én tijdens de open dagen op 3 & 10 september laten tuinbezitters graag zien hoe je zelf aan de slag kunt met het klimaat, biodiversiteit én voeding uit de tuin!

Win een eetbare-tuin-pakket!
Deel een foto met de enorme tuinlaarzen op het World Food Pavilion met #tuinenklimaatroute en maak kans op een eetbare-tuin-pakket, inclusief een moestuinbak, tuingereedschap en zaden!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud