Bezoek een tuin of project

Wil jij inspiratie opdoen tijdens een bezoek bij een tuin in jouw regio? Elk jaar kan dit. Tijdens de Tuin & Klimaat Route openen verschillende tuineigenaren hun tuin en kan jij langs om te leren van hun ervaringen en al je vragen te stellen.

Hoe werkt het?

Op dit platform vind je tuinen waar diverse maatregelen zijn toegepast. Via de filters aan de rechterkant zoek je een tuin bij jou in de buurt en kan je verschillende maatregelen selecteren.

Elk jaar op de eerste en tweede zaterdag van september, vindt de Tuin & Klimaat Route plaats. De eerste editie is op 3 & 10 september 2022. Wil je dit niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Heb je nu al een vraag over een tuin, bezoek deze tuin dan online en klik op ‘Stel een vraag’. Zo kom je direct met de tuineigenaar in contact.

Heb jij een duurzame tuin?

Heb jij in je tuin maatregelen toegepast, zoals het opvangen van regenwater, bestrating vervangen door planten of is je tuin een ware oase voor bijen en vlinders? Deel je tuin dan op de website en inspireer anderen. Je kunt je tuin op de website plaatsen om zo online anderen te inspireren maar ook zelf meedoen aan de Tuin & Klimaat Route. Daarover ontvang je vanzelf bericht als je tuin online staat.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden deze graag!          

Scroll naar top
Skip to content