Bezoek een tuin of project

Bezoek een tuin of project

Wil jij inspiratie opdoen tijdens een bezoek bij een tuin in jouw regio? Dat kan tijdens de Nationale Tuin & Klimaat Route! Op zaterdag 3 & 10 september opent een deel van de tuineigenaren hun tuin voor bezoekers. Tijdens het bezoek kun je handige tips en ideeën verzamelen om aan de slag te gaan met jouw eigen tuin!


Hoe werkt het?

Elk jaar op de eerste en tweede zaterdag van september, vindt de Tuin & Klimaat Route plaats. De eerste editie is op zaterdag 3 & 10 september 2022. Vanaf 10 augustus wordt zichtbaar welke buren hun tuin openstellen voor bezoekers. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een bezoek op één van de open dagen. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Op het platform vind je tuinen waar diverse maatregelen zijn toegepast. Via de filters aan de rechterkant zoek je een tuin bij jou in de buurt en kan je verschillende maatregelen selecteren. Neem alvast een kijkje bij de voorbeelden op de website >

Heb je zelf een duurzame tuin?

Is jouw tuin een oase voor vlinders en bijen? Vang jij regenwater op? Of heb je andere duurzame maatregelen toegepast? Meld dan je tuin, balkon of buurttuin aan en help anderen op weg door jouw ervaringen te delen!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden deze graag!          

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud