Wat is de Tuin & Klimaat Route?

De Tuin & Klimaat Route is een platform speciaal voor iedereen die interesse heeft in het verduurzamen van de tuin, balkon of openbare plekken. Op de website is er ruimte om ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Heb jij een duurzame tuin en wil je meedoen? Meld deze dan aan.

Ervaringen van je ‘buren’

Uit het hele land staan mooie voorbeelden op de website. Bij deze voorbeelden kun je terecht voor inspiratie of het stellen van een vraag. Druk op de ’stel een vraag’-knop en komt direct in contact met de eigenaar van de tuin. Bekijk duurzame tuinen bij jou in de buurt en gebruik de filters aan de linkerkant om voorbeelden de zoeken.

Wil je liever een tuin direct bekijken neem dan deel aan de Tuin & Klimaat Route op de eerste en tweede zaterdag van september. Zo krijg je de mogelijkheid om een of meerdere tuinen te bezoeken en de eigenaar te vragen naar tips en ervaringen! In heel Nederland stellen tuineigenaren hun tuin open. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over de Tuin & Klimaat Route.

Wil jij ook meedoen?

Heb jij in je tuin maatregelen toegepast, zoals het opvangen van regenwater, bestrating vervangen door planten of is je tuin een ware oase voor bijen en vlinder? Deel je tuin dan op de website en inspireer anderen. Je kunt je tuin enkel op de website plaatsen om zo online anderen te inspireren maar ook zelf meedoen aan de Tuin & Klimaat Route. Daarover ontvang je vanzelf bericht als je tuin online staat.

Scroll naar top
Skip to content