Open dagen

Open dagen op 2 & 9 september

Op zoek naar inspiratie voor jouw tuin? Pluk een groen idee tijdens de open dagen van de Nationale Tuin & Klimaat Route en bezoek een duurzame tuin. Ontdek bijvoorbeeld of een wadi in jouw tuin past of hoe je meer vlinders, vogels of egels naar jouw tuin lokt.

Op 2 & 9 september laten tuineigenaren hun duurzame tuin zien. Heb jij zo’n prachtige tuin en staat jouw tuin online? Stel ‘m open en geef aan wanneer bezoekers welkom zijn. Staat jouw tuin nog niet online? Meld deze aan en stel jouw duurzame tuin open!

Hoe ziet een tuinbezoek eruit?
De tuineigenaar geeft een rondleiding door zijn of haar eigen tuin. Je loopt langs duurzame maatregelen en hoort over de ervaringen van de tuineigenaar. Natuurlijk is er ook ruimte om als bezoeker al je vragen te stellen. Zo vertrek je vol inspiratie en mogelijkheden voor jouw eigen tuin!

Bezoekers

Wil jij inspiratie op doen voor je eigen tuin? Bezoek dan een tuin. Bekijk alle opengestelde tuinen en schrijf je in voor een bezoek.

Tuineigenaren

Heb jij een duurzame tuin en wil je je ervaringen delen? Meld je tuin dan nu aan als voorbeeldtuin op onze website.


Eerdere editie

Vorig jaar trapte de Nationale Tuin & Klimaat Route af met haar eerste editie van de open dagen. Dit was een geslaagd evenement dat hartelijk werd ontvangen door meer dan 100 bezoekers! Bekijk de terugblik.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud