Medewerker Relaties (klantcontact)

Medewerker Relaties (klantcontact)

Het team van de Nationale Tuin & Klimaat Route beheert het online platform, organiseert elk jaar één of meerdere evenementen rondom het thema duurzaamheid en ontwikkelt verschillende communicatiecampagnes. Samen met het team is het jullie uitdaging om de Tuin & Klimaat Route steeds verder uit te bouwen. De Tuin & Klimaat Route biedt een platform vol ervaringsverhalen van tuineigenaren uit heel Nederland.

Als Medewerker Relaties heb je contact met de tuineigenaren (vrijwilligers) die aan het initiatief meedoen. Je beantwoordt hun vragen en gaat ook op zoek naar nieuwe deelnemers die hun tuin op de website willen plaatsen. Jouw doel is om het aantal tuinen op het platform uit te breiden en alle deelnemende tuinbezitters te betrekken bij activiteiten.

Als Medewerker Relaties ken je de tuinbezitters op de website goed. Je weet wie je kunt vragen voor een fotoshoot, een interview of wie zijn verhaal wil delen tijdens een beurs of markt. Elk jaar bedanken we de actieve tuinbezitters op het platform. Als Medewerker Relaties  bedenk jij een plan voor een origineel bedankje. Verder ondersteun je bij de organisatie van onze activiteiten, zoals de open dagen die we organiseren in september.

Wat breng je mee?
Duurzaamheid is een onderwerp dat je goed ligt. Je hebt ervaring met klantcontact en kan goed relaties onderhouden. Je bent een echte teamplayer en denkt graag mee met processen. Maar bovenal word je enthousiast van de bovenstaande beschrijving en zie je jezelf al helemaal werken in ons team.

  • Je hebt een minimaal een mbo (niveau 4) werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur woon je binnen een straal van 40 km vanaf ’t Harde.

Wat bieden wij?
Bij de Tuin & Klimaat Route kom je terecht in een jong team waarbij je de vrijheid krijgt creatief te denken. We hebben een open en positieve werksfeer waar ruimte is om verder te groeien. Met deze baan kan je echt impact maken. We zijn net verhuisd naar een inspirerend pand midden in een groene omgeving. Een lunchwandeling met je collega’s zit er dus zeker in!

  • Ontwikkelbudget waarmee je een training/studie kunt volgen.
  • Een dienstverband van minimaal 24 uur (wil je fulltime aan de slag? Deze functie is te combineren met onze andere openstaande vacature van Marketing en Communicatie Medewerker)
  • Een passend salaris, inclusief reiskostenvergoeding.

Over de Nationale Tuin & Klimaat Route
De Tuin & Klimaat Route is een platform waar tuinbezitters hun ervaringen delen met het verduurzamen van hun tuin. Je vindt er bijvoorbeeld tuinen met regenwateropvang, biodiverse tuinen en groendaken. Het platform wordt bezocht door geïnteresseerden die op zoek zijn naar een goed voorbeeld voor hun eigen tuin. De tuinbezitters delen hun ervaringen, tips & tops, maar ook hun flops. Echte verhalen waar anderen direct mee aan de slag kunnen.

Het platform is in december 2021 tot stand gekomen uit de succesvolle formule van de Nationale Duurzame Huizen Route.  We werken constant aan de verbetering van ons aanbod. Hier vertellen wij tijdens het gesprek graag meer over!

Solliciteren!
Ben jij al overtuigd en wil jij met ons werken aan een duurzamere wereld? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Wil je eerst nog meer informatie? Dan ontvangen we graag je contactgegevens en maken we een telefonische afspraak. Stuur vóór 15 mei je cv en motivatiebrief naar Marita van Dijk via hr@majada.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op 06-34089621.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud