Marketing en communicatie medewerker

Marketing en communicatie medewerker

Het team van de Nationale Tuin & Klimaat Route beheert het online platform, organiseert elk jaar één of meerdere evenementen rondom het thema duurzaamheid en ontwikkelt verschillende communicatiecampagnes.Samen met het team is het de uitdaging om de Tuin & Klimaat Route steeds verder uit te bouwen. Je gaat aan de slag met het maken van originele content, interviews en persberichten. Ook voorzie je deelnemende gemeenten en organisaties communicatiemiddelen om zo de Tuin & Klimaat Route landelijk onder de aandacht te brengen.

Met het team ontwikkelen jullie doelen en maken jullie plannen om deze te behalen. Creativiteit is hierin van groot belang. Als Marketing en communicatiemedewerker denk je na hoe je de boodschap van de Tuin & Klimaat Route goed en laagdrempelig over kunt brengen.

Wat breng je mee?
Duurzaamheid is een onderwerp dat je goed ligt. Je hebt ervaring met het schrijven van teksten en het creëren van social media content in een eerdere baan of opleiding. Je bent een teamplayer die plannen goed kan omzetten in de juiste communicatietools. Je ontwikkeld hiervoor een visie en brengt creatieve ideeën in. Maar bovenal word je enthousiast van bovenstaande beschrijving en zie je jezelf al helemaal werken in ons team.

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in de richting van communicatie, journalistiek of marketing.
  • Bij voorkeur woon je binnen een straal van 40 km vanaf ’t Harde.

Wat bieden wij?
Bij de Tuin & Klimaat Route word je onderdeel van een jong team waarbij je de vrijheid krijgt creatief te denken. We hebben een open en positieve werksfeer waar ruimte is om verder te groeien. Met deze baan kan je echt impact maken. We zijn net verhuisd naar een inspirerend pand midden in een groene omgeving. Een lunchwandeling met je collega’s zit er dus zeker in!

  • Ontwikkelbudget waarmee je een training/studie kunt volgen.
  • Een dienstverband van 24 uur (wil je fulltime aan de slag? Deze functie is te combineren met onze andere openstaande vacature van Medewerker Relaties)
  • Een passend salaris, inclusief reiskostenvergoeding.

Over de Nationale Tuin & Klimaat Route
De Tuin & Klimaat Route is een platform waar tuinbezitters hun ervaringen delen met het verduurzamen van hun tuin. Je vindt er bijvoorbeeld tuinen met regenwateropvang, biodiverse tuinen en groendaken. Het platform wordt bezocht door geïnteresseerden die op zoek zijn naar een goed voorbeeld voor hun eigen tuin. De tuinbezitters delen hun ervaringen, tips & tops, maar ook hun flops. Echte verhalen waar anderen direct mee aan de slag kunnen.

Het platform is in december 2021 tot stand gekomen uit de succesvolle formule van de Nationale Duurzame Huizen Route.  We werken constant aan de verbetering van ons aanbod. Hier vertellen wij tijdens het gesprek graag meer over!

Solliciteren!
Ben jij al overtuigd en wil jij met ons werken aan een duurzamere wereld? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Wil je eerst nog meer informatie? Dan ontvangen we graag je contactgegevens en maken we een telefonische afspraak. Stuur vóór 29 mei je cv en motivatiebrief naar Marita van Dijk via hr@majada.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op 06-34089621.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud