Het promotiepakket

Het promotiepakket voor gemeenten

Op deze pagina vind je de promotiepakketten voor de Nationale Tuin & Klimaat Route op zaterdag 2 & 9 september 2023 en het promotiepakket voor het najaar. De teksten en bijbehorende afbeeldingen kunt je downloaden op deze pagina. Zie je kans om posters, flyers of ander promotiemateriaal te verspreiden in de gemeente? Het promotiemateriaal kun je gratis bestellen vanaf deze pagina.


Algemene promotieteksten voor het najaar

De algemene promotieteksten voor het najaar zijn in te zetten in de koudere maanden. In het te downloaden bestand vind je berichten terug die je via verschillende kanalen kun communiceren.

Promotieteksten voor de werving van de tuinen

De promotieteksten voor de werving van de tuinen zijn in te zetten tot 1 augustus 2023. In het te downloaden bestand vind je berichten terug die je via verschillende kanalen kunt communiceren.

Promotieteksten voor de bezoekerscampagne

De promotieteksten voor de bezoekerscampagne zijn in te zetten vanaf augustus 2023. In het te downloaden bestand vind je berichten terug die je via verschillende kanalen kunt communiceren.


Meer

Naast de promotieteksten zijn er ook afbeeldingen te downloaden om te gebruiken en is er promotiemateriaal te bestellen om de open dagen verder onder de aandacht te brengen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud